kundaliniyogauddannelse header nyyyyy

team

Internationalt Team af undervisere

Under vingerne af nogle verdens mest erfarne yogalæreruddannere vil et internationalt team af dygtige og dedikerede kundaliniyogalærere med mange års erfaring, guide dig ind i dybet af kundaliniyogaens rødder og grundlæggende teknikker.

Vores tovholdere vil sørge for, at din rejse sker i en tryg, varm og uhøjtidelig atmosfære.
Vi er dedikerede til at formidle den yogiske visdom med ekspertise, glæde og hengivenhed.

BEMÆRK: At der udover nedenstående undervisere også vil blive præsenteret andre fantastiske undervisere. 

Hovedlærere - Guru Dharam

Guru Dharam Singh Khalsa er en af verden mest erfarne og værdsætte yogalæreruddannere, som i mange år studerende direkte under Yogi Bhajan, mesteren af Kundalini Yoga.
Han har undervist kundalini yoga siden 1980 og er hovedlærer på mange af vores uddannelser verden over.
Guru Dharam er en mesterlærer, som underviser med glasklar præcision krydret med en god portion humor. Han har skrevet bogen "The Kundalini Experience" med Darryl O'Keefe og han har skabt uddannelsen Kundalini Yoga Therapy Training, som er en holistisk forståelse af mennesket.
Han er gongmester og har en dyb viden indenfor orientalsk medicin. Guru Dharam er en af grundlæggerne af den International School of Kundalini Yoga, i-SKY.
Guru Dharam deltager og underviser i to af modulerne på uddannelsen. 

Pernille Angad Kaur - uddannelsesleder

Pernille Angad Kaur er en af Danmarks mest erfarne Kundaliniyogalærer og den første danske Teacher Trainer. Hun har selv praktiseret kundaliniyoga i over 23 år og har undervist intensivt i 18 år. 

Pernille deler sine erfaringer og sin forståelse af kundaliniyogaen på en kreativ og uhøjtidelig måde. Hun er dedikeret til at sprede kundaliniyogaen i Danmark og er kendt for sit varme og umiddelbare væsen, ro og inderlighed.

 

Benjahmin

Benjahmin Steele har praktiseret kundaliniyoga i næste 10 år og er Teacher Trainer hos i-SKY. Han er kvalificeret Kundalini Yoga Therapeut samt Shakti Dance Teacher. Med sin store kærlighed til Shabd Guru, musik og sang, bringer han en helt særlig energi og hengivenhed til Kundalini Yoga.
Hans intuitive, medfølende og modige tilbage til livet, giver eleverne inspirerende og healende yogiske oplevelser.
 

Hvem står bag uddannelsen?

Under vingerne af en af verdens mest erfarne yogalæreruddannere, Guru Dharam Singh Khalsa, vil et internationalt team af dygtige og dedikerede internationale lærere guide dig ind i dybet af kundaliniyogaens rødder og grundlæggende teknikker. Uddannelsen udbydes af dyb:ro:yoga og i-SKY (International School of Kundalini Yoga).
Vi guider dig igennem din proces med nærvær og omsorg i en konkurrence-fri og tryg atmosfære.

Seneste nyt

26 January 2016

Hvad siger tidligere elever?

07 January 2016
22 September 2015
22 September 2015