kundaliniyogauddannelse header nyyyyy

Så jeg vendte tilbage igen og igen og blev bekræftet i at denne form for yoga var lige noget for mig. Det er det med fokus på det indre.
Åndedrættet. Energien. Og så er det det med lyden: I kundalini bruger vi ofte mantrameditation. Det kan føles grænseoverskridende i begyndelsen at sidde der og sige ret skøre lyde, men det ændrede mig. Og så besluttede jeg, at jeg ville gå i dybden med denne form for yoga igennem instruktøruddannelsen. 

Det skulle vise sig at blive en af de vigtigste beslutninger i mit liv: Den intensive træning har gjort mig klogere på mig selv. Jeg er stærkere. Mere rolig. Mere modig. Og så oplever jeg som forfatter, hvor meget godt meditation kan gøre for ens kreativitet. 

Alting har en frekvens. Selv sten. Selv mig, fandt jeg ud af. Og kundaliniyoga fik mig stillet ind på den vigtigste frekvens: Hjertets.  Og der er jeg endnu. Og der vil jeg blive.

- Tina Sakura Bestle
www.tinasakura.dk

Hvem står bag uddannelsen?

Under vingerne af en af verdens mest erfarne yogalæreruddannere, Guru Dharam Singh Khalsa, vil et internationalt team af dygtige og dedikerede internationale lærere guide dig ind i dybet af kundaliniyogaens rødder og grundlæggende teknikker. Uddannelsen udbydes af dyb:ro:yoga og i-SKY (International School of Kundalini Yoga).
Vi guider dig igennem din proces med nærvær og omsorg i en konkurrence-fri og tryg atmosfære.

Seneste nyt

26 January 2016
22 September 2015
22 September 2015

Hvad siger tidligere elever?

22 September 2015
22 September 2015
30 November -0001