kundaliniyogauddannelse header nyyyyy

Jeg vidste jeg skulle på en rejse.

Vidste også, at den skulle gå til spændende ukendte egne, fuld af udfordringer, tests på udholdenhed og disciplin – og med masser af krydderier og skønne mennesker!

Men at mit syn på livet, verden – og mig selv – for altid skulle forandres, var en gave, jeg aldrig troede jeg skulle opleve!

KY International Teachers Training Level 1 har været en investering til, og i mig selv, som kun kan udvikle sig positivt. Hvadenten målet er at undervise i Yoga på fuldtid, deltid – eller slet ikke, har uddannelsen så mange facetter og fascinerende visdom, så man ikke kan undgå at blive både klogere og mere indsigtsfuld – på alle livets forhold!

Den inspirerende lærerstab, som kommer fra alle egne af verden, bibringer hver især uddannelsesforløbet en unik mangfoldighed, og det har for mig været helt uvurderligt. Hver lærer, sin facon, sit område. Og som studerende gør det både pensum og uddannelsesweekenderne mere overskuelige og interessante. Målet er naturligvis ufravigeligt og skal være ens for alle KY Teachers, men de forskellige lærere gør det hele mere ’spiseligt’ og sjovt!

Udover de fantastiske KY Teachers, har noget af det allerbedste for mig været ’Ordet’.

Den megen filosofi og viden med tusindvis af år på bagen, der ligger til grund for Kundalini Yoga’en, er så uendelig og smuk – og så enkel! Flere gange undervejs har jeg oplevet mig selv tænke ”Selvfølgelig” og ”Wauw!” – for der er hverken hokus pokus eller uigennemskuelig mystik bag Kundalini Yoga, og netop dét gør mig i dén grad i stand til at tage det meste med mig i mit eget liv som underviser – og menneske.

Samtidig at erfare, og fysisk mærke, effekten af de mange og specifikke Kriya’er og Mantra’er helt konkret på min krop og i mit sind, kan stadig gøre mig helt målløs! Men det er et kapitel for sig, og dem der stadig har KY til gode – kan glæde sig!

Jeg kan kun anbefale ALLE med hang til nysgerrighed på livet og lyst til at blive udfordret – og senere udfordre andre – til at tage uddannelsen!

For selv om den første del af min rejse er i hus, er den jo så langt fra slut, og jeg glæder mig hver dag over at jeg ’steg om bord’!

Wahe Guru

Mikala Betak Faber

Journalist – og Kundalini Yoga Instruktør!

Hvem står bag uddannelsen?

Under vingerne af en af verdens mest erfarne yogalæreruddannere, Guru Dharam Singh Khalsa, vil et internationalt team af dygtige og dedikerede internationale lærere guide dig ind i dybet af kundaliniyogaens rødder og grundlæggende teknikker. Uddannelsen udbydes af dyb:ro:yoga og i-SKY (International School of Kundalini Yoga).
Vi guider dig igennem din proces med nærvær og omsorg i en konkurrence-fri og tryg atmosfære.

Seneste nyt

26 January 2016
22 September 2015
22 September 2015

Hvad siger tidligere elever?

22 September 2015
22 September 2015
30 November -0001