kundaliniyogauddannelse header nyyyyy

Ofte stillede spørgsmål

Der står det starter kl 5.00 er det om morgenen?
Det er godt nok tidligt.

Kl. 5.00 er det optimale tidspunkt for morgensadhana, som betyder morgen disciplin eller praksis, og det er en vigtig del i vores praksis. I vintermånederne starter vi dog først kl. 6.00.


Der er mange grunde til at dette gøres tidligt om morgenen: stilheden, æteren der stort set er gadget-fri, fri for forstyrrelser samt lungernes åbenhed er nogle af grundene.

Mærker du stor modstand på at stå op så tidligt, er vores 5-dages retreat i Sverige en rigtig god mulighed.Hvis jeg bestemmer mig for at hoppe fra uddannelsen undervejs, skal jeg så stadig betale for resten af uddannelsen?

Når du har tilmeldt dig og påbegyndt uddannelsen, binder du dig for betaling af hele kurset.

Når vi siger ja til dig, giver vi nemlig dig en af pladserne på uddannelsen, denne plads er nu din og kan ikke overtages af en anden undervejs.Kan jeg risikere ikke at få min certificering?

Vi er interesserede i, at alle, der vil kundaliniyogaen, består.
Følger du modulerne og lever op til kravene og de etiske retningsliner, får du helt sikkert din certificering efter endt uddannelse.


Der er mødepligt og eksamenspligt på uddannelsen, men er der en weekend, hvor det er fuldstændigt umuligt for dig at deltage, eller dukker der andre vanskeligheder op hen ad vejen, tager vi en snak med dig og finder en løsning sammen.

Jeg arbejder sammen med i-SKY, som er en del af KRI (Kundalini Research Institute). Dyb:ro:yoga er dermed ansvarlig for at levere undervisning til dig, og i-SKY laver den endelige certificering.


Hvornår må jeg begynde at undervise?

Du må begynde at undervise som kundaliniyogalærer, når du har afsluttet hele din uddannelse. Men allerede fra første weekend inviterer vi dig til at bruge teknikkerne i din familie, med din venner eller hvor du ellers mærker, at du kan anvende din viden.

I løbet af uddannelsen skal du undervise en elevtime, hvor du vil blive evalueret efter gældende krav fra KRI (Kundalini Yoga Research Institute).

Undervises timen til tilfredsstillende standard, må du dele din undervisning udenfor undervisningsmodulerne - forudsat at det tydeligt fremgår, at du er under uddannelse, og at din undervisning tilbydes enten som donation eller til en pris, som ikke er konkurrenceforvridende i forhold til uddannede yogalærere.


 

Jeg forstår ikke så godt engelsk

Jeg forstå ikke så godt engelsk. Hvad så, hvis jeg ikke forstår alt det, de udenlandske undervisere siger? 

Svar: Der vil ALTID være, en, der taler dansk til stede, som kan hjælpe dig… Det er vigtigt for os og for at vi kan give dig den bedst mulige hjælp og støtte, at du fortæller os, hvis der er noget eller nogen, du har svart ved at forstå.


Jeg er ikke så tryg ved teknik – hvordan fungerer et online yogastudie?

Det er super nemt. Du får et link med adgang til vores online yogastudie, og så logger du bare ind via din computer, telefon eller en anden enhed og wupti, så sidder vi inde i det samme ”virtuelle” mødelokale og kan se og høre hinanden. Vi anbefaler, at du opholder dig et sted med fred og ro, når vi mødes online. Ligesom de fleste også har glæde af et par høretelefoner.  

Vi opfordrer dig også til at prøve at logge på senest en uge før vi mødes online første gang. Hvis du mod forventning skulle opleve nogle tekniske problemer, er vores assistenter klar til at hjælpe dig og har på den måde god tid til vejlede dig i ro og mag.  

Hvem står bag uddannelsen?

Under vingerne af en af verdens mest erfarne yogalæreruddannere, Guru Dharam Singh Khalsa, vil et internationalt team af dygtige og dedikerede internationale lærere guide dig ind i dybet af kundaliniyogaens rødder og grundlæggende teknikker. Uddannelsen udbydes af dyb:ro:yoga og i-SKY (International School of Kundalini Yoga).
Vi guider dig igennem din proces med nærvær og omsorg i en konkurrence-fri og tryg atmosfære.

Seneste nyt

26 January 2016
22 September 2015
22 September 2015

Hvad siger tidligere elever?

22 September 2015
22 September 2015
30 November -0001