kundaliniyogauddannelse header nyyyyy

Ofte stillede spørgsmål?

Der står det starter kl 05.00 er det om morgenen?
Det er godt nok tidligt.

Kl. 05.00 er det optimale tidspunkt for morgensadhana, som betyder morgen disciplin eller praksis og det er en vigtig del i vores praksis. 

I vintermånederne starter vi kl. 06.00.
Der er mange grunde til at dette gøres tidligt om morgenen; stilheden, æteren der stort set er gadget-fri, fri for forstyrrelser samt lungernes åbenhed er nogle af grundene.
Du skal minimum deltage 5 gange i løbet af uddannelsen, så mærker du, at du har stor modstand på at stå op SÅ tidligt, så tag det roligt - du får mulighed på vores 5-dages retreat til Sverige (vi opfordrer dog til, at du deltager i så mange som muligt).Hvis jeg bestemmer mig for at hoppe fra uddannelsen undervejs, skal jeg så stadig betale for resten af kurset?

Når du har tilmeldt dig og påbegyndt kurset, binder du dig for betaling af hele kurset.
Ja - hvorfor det?

Når vi siger ja til dig, giver vi dig en af pladserne på kurset, denne plads er nu din og kan ikke overtages af en anden undervejs.Kan jeg risikere ikke at få min certificering efter endt kursus?

Vi er interesseret i, at alle,  der vil kundaliniyogaen består.
Følger du modulerne og lever op til kravene samt de etiske retningsliner, får du helt sikkert din certificering efter endt kursus.

Jeg samarbejder med i-SKY, som er en del af KRI (Kundalini Research Institute). Dyb:ro Yoga er ansvarlig for at levere undervisning til dig, og i-SKY laver den endelige certificering.
Der er mødepligt og eksamenspligt på uddannelsen, men er der nogle weekender, hvor det er fuldstændigt umuligt for dig at deltage, eller dukker der andre vanskeligheder op hen ad vejen, tager vi en snak med dig og finder en løsning sammen.


Hvornår må jeg begynde at undervise?

Du må begynde at undervise som kundaliniyogalærer, når du har afsluttet hele din uddannelse.
I løbet af uddannelsen skal du undervise en elevtime, hvor du vil blive evalueret efter gældende krav fra KRI (Kundalini Yoga Research Institute).
Undervises timen til tilfredsstillende standard må du dele din undervisning udenfor undervisningsmodulerne - forudsat at det tydeligt fremgår, at du er under uddannelse og at din undervisning tilbydes enten som donation eller en pris, som ikke er konkurrenceforvridende i forhold til uddannede yogalærere.

Hvem står bag uddannelsen?

Under vingerne af en af verdens mest erfarne yogalæreruddannere, Guru Dharam Singh Khalsa, vil et internationalt team af dygtige og dedikerede internationale lærere guide dig ind i dybet af kundaliniyogaens rødder og grundlæggende teknikker. Uddannelsen udbydes af dyb:ro:yoga og i-SKY (International School of Kundalini Yoga).
Vi guider dig igennem din proces med nærvær og omsorg i en konkurrence-fri og tryg atmosfære.

Seneste nyt

26 January 2016

Hvad siger tidligere elever?

07 January 2016
22 September 2015
22 September 2015